Mikä on Viikko-osake? - Miten järjestelmä toimii?

Suomalaisten lomanviettotavat ovat viime vuosina muuttuneet

Kaikki eivät halua panostaa omaan vapaa-ajan asuntoon suuria summia – varsinkin, kun se on tyhjillään yli puolet vuodesta. Viikko-osake on vaivaton tapa nauttia lomasta. Loma-aikaa ei tarvitse käyttää pihanhoitoon tai remontti- ja huoltotöihin. Kaikki on valmiina ja järjestyksessä, kun saavut. Loman loputtua suljet vain oven ja muut huolehtivat asunnon siivouksesta. Viikko-osakkeessa lomailu on myös monelle mökinomistajalle mukava lomaelämys.

Viikko-osakkeen toimintaperiaate

Viikko-osake hankitaan lomakohteessa sijaitsevasta kiinteistöosakeyhtiöstä. Kukin loma-asunto on jaettu 52 viikko-osakkeeseen, joista jokainen oikeuttaa yhden lomaviikon omistukseen. Yksi  viikosta on varattu loma-asunnon vuosihuoltoa varten. Ylläpitokustannukset veloitetaan yhtiövastikkeessa, joka maksetaan kerran vuodessa. Yhtiövastike maksetaan vain niistä viikoista, jotka ovat omistuksessasi.

Vaihtojärjestelmät

TEPAGROUP  ( Y-tunnus 2790979-1) tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden vaihtaa lomaviikkoa ja -kohdetta toiseen. Tämä on mahdollista TEPAGROUPIN  oman vaihtopalvelun tai  kansainvälisen vaihto-organisaation kautta. TEPAGROUPIN kautta pystyt vaihtamaan lomaviikkosi kotimaan lomakohteisiin, DEA.n kautta taas vaihtomahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat – yli 5 000 lomakeskusta yli sadassa maassa. 

Vain paras on kyllin hyvää

TEPAGROUP  on valinnut markkinoimansa viikko-osakekohteet huolella ja ammattitaidolla. Korkealuokkaisista, hyvin varustelluista ja lähellä monipuolisia palveluja sijaitsevista viikko-osakkeista löydät taatusti oman makusi mukaisen kohteen, joka täyttää lomatoiveesi – haluatpa sitten menoa ja meininkiä, rauhaa ja hiljaisuutta tai harrastuksia ja omaehtoista laatulomaa.

TEPAGROUP, Mannerheimintie 91, 00270 HELSINKI, Y-TUNNUS: 2790979-1.