Kalajoki

Kalajoen lomaparatiisi

Kalajoki tarjoaa lomailijan rantaparatiisin Suomessa! Puhdasta vettä, kilometreittäin hiekkarantoja ja raikasta meri-ilmaa. Pohjolan Rivierana tunnettu Kalajoki on kesällä parhaimmillaan. Mielenkiintoiset nähtävyydet ja aktiviteetit tarjoavat elämyksiä kokeneemmallekin lomailijalle. Hiekkasärkkien katveessa lekotellen ja meren aalloilla kelluen lomafiilis alkaa kohota huippuunsa.

Kalajoen Hiekkojen kesän runsas ja monipuolinen tapahtumatarjonta tarjoaa niin teatteri, kuva- kuin musiikkitaiteen ystäville elämyksiä sylin täydeltä. Erilaisia harrastusmahdollisuuksia on enemmän kuin yhdellä lomalla ennättää kokea. Kalajoen kauniiseen luontoon voi tutustua mm. veneillä, vesijeteillä, kanooteilla, pyörällä, patikoiden, mönkijöillä, elämysautoilla ja hevosilla.

Vesipuisto Jukupark sijaitsee aivan Hiekkasärkkien matkailualueen ytimessä Aurinkokylpylä SaniFanin ja Kylpylähotelli Sanin vieressä. Alueella on huikeita uusia vesiliukumäkiä, joissa voi laskea renkailla, vauhtimatolla tai perinteisesti. Uudessa vesipuistossa on hurjien liukumäkien lisäksi isot altaat ja viihtyisät auringonottoalueet terasseineen. Alueella on lisäksi useita erilaisia huvipuistolaitteita ja -toimintoja. Nälän yllättäessä alueen grillit, kahvilat, kioskit ja terassit palvelevat. Jukuparkissa vietät vauhdikkaan päivän kaveriporukalla tai perheen kanssa. Kaikista vauhdista pitäville löytyy valinnanvaraa!

Nauti metsän ja meren talvesta – luistele, kelkkaile, laske pulkkamäessä tai aja reellä. Talvella hyväkuntoiset ladut houkuttelevat laturetkelle talviseen luontoon. Retken jälkeen voit nauttia kylpylän kesäisestä lämmöstä. Lomakeitaan viikko-osakelomailijana sinulla on käytössäsi upea, kauniisti sisustettu loma-asunto, jossa voit nauttia lomastasi ja käyttää alueen palveluja oman makusi mukaan.