Our experts

Myy tai vaihda

Hyppysellinen unelmia, kourallinen haaveita, sylillinen toiveita – siinä monen unelmaloman ainekset. Vuosien varrella jokaisen unelmat, haaveet ja toiveet muuttavat muotoaan, näin myös unelmaloma onkin ihan muuta kuin vuosia sitten. Perheen koko kasvaa, halutaan suurempia loma-asuntoja ja lapsille monipuolisempaa lomavirikettä. Kun ikää tulee lisää, ei haluta matkustaa pitkiä matkoja, vaan pääasia on hemmotella itseään ja nauttia lomarauhasta. Meidän kaikkien tarpeet ja tottumukset muuttuvat vuosien varrella.

Mikäli omistat viikko-osakkeen, joka on palvellut sinua hyvin tähän asti, sinun kannattaa joko myydä tai vaihtaa se. Mikäli siis haluat myydä tai vaihtaa pysyvästi viikko-osakkeesi, niin TEPAGROUP auttaa sinua kaikissa näihin liittyvissä asioissa.

TEPAGROUP ei ole kiinteistönvälitysyritys, emme solmi välityssopimuksia, emmekä veloita välityspalkkioita. Jos haluat luopua viikko-osakeomistuksestasi pysyvästi, esimerkiksi taloudellisen tilanteen tai muun syyn vuoksi, olemme valmiit keskustelemaan parhaasta mahdollisesta ratkaisusta tilanteeseesi.

Ota vain yhteys meihin, niin kerromme tarkemmin, miten osakkeen myynti on mahdollista, tai etsimme Sinulle uuden sopivan kohteen ja toteutamme toiveesi osakevaihtona, jonka maksuna voidaan halutessa käyttää olemassa olevaa kohdetta.

TEPAGROUP,   Mannerheimintie 91, 00270 HELSINKI, Y-TUNNUS: 2790979-1.